ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Silver Paradise

Blingbling...
 

Silver Paradise или иначе казано изобилстващите сребристи тонове, наблюдавани в почти всяка една дизайнерска колекция за настоящия сезон, не се ограничават в дадена естетика, материя или финиш.


Alberta Ferretti

Ярката им употреба прави впечатление както по изящните вечерни рокли (Alberta Feretti), така и по впечатляващите костюми, съответно разгледани в диско или по-строга естетика (Tom Ford, Giorgio Armani). Пайети, материи с холограмни отблясъци, както и детайли от PVC създават общо впечатление за Sci-fi, диско топка или ледена кралица, в зависимост от настроението, повода и стилистичното съчетание, на което се спираме.


Balmain

Безспорно сребърната тенденция не е по вкуса на всеки, но въпреки това според изобилието по отношение на естетика и силует, което големите имена в сферата на дизайна предлагат, можем да заявим, че среброто лесно може да бъде опитомено в който и да е стил и гардероб.


Calvin Klein

Рефлективните материи са особено добра идея, съгласувано с Клеър Уайт Келър от Givenchy и Оливие от Balmain, които почти изцяло потапят дизайните си за Есен/Зима 2018-та във въпросната пипкава, но безспорно впечатляваща палитра. А показаните коктейлни и вечерни рокли, както и още лъскавите аксесоари се грижат да угодят на всеки вкус или стилистична особеност>>>


Christopher Kane


Dior


Emilia WicksteadGiorgio Armani


Givenchy


Gucci


Marques Almeida


Maryam Nassir ZadehOff-White


Paco Rabbane


Prada


Tom Ford

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.