Следва

AEG стартира конкурс за дизайн на кухня

Сгодена ли е Хайди Клум?

Wedding bells??!?!?

Celebrities преди 5 години

Щастлива и влюбена Хайди Клум очевидно по нищо не се притеснява, че излиза с 29-годишен младеж.

45-годишният модел и младата й половинка - Том Каулиц, се появиха на юбилейната 70-та церемония по раздаването на наградите "Еми".

Визиите на двамата не останаха незабелязани, но нещото, което направи огромно впечатление бе гигантският, неприлично наподобяващ на годежен, пръстен на ръката на Клум.

Разбира се, декорацията предизвика ред дискусии за това сгодени ли са Хайди и Том и дали скоро ще има звездна сватба.

Мнозина смятат, че Каулиц е толкова влюбен в красавицата, че едва шест месеца след началото на връзката им е взел важното решение да й предложи брак. Ето, обаче, какво има да каже самата Клум по повод щастливата новина и мистериозното бижу:

"Не сме сгодени! Всички тези орнаменти са взети под наем и просто си отиват с огърлицата около врата ми. Не е нужно да мислите твърде много, това са просто красиви пръстени", каза моделът.

Явно, Хайди, която е била женена два пъти, и Том, който все още е в процес на развод с бившата си Риа Сомерфелд, нямат абсолютно никакво желание да узаконяват любовта си.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.