Следва

Ким Джоунс заклейми стрийт модата

Copy/Pase: Lacoste или Burberry

Кой как избра да се рекламира...

All fashion преди 5 години

На пръв поглед look book-а за пролетно-лятната колекция за 2019-та на Lacoste не хваща окото с кой знае какво. Разлистваме между обичаното и добре познатото: спортна тематика, якички, крокодилче на емблема.

На втори обаче нещата далеч не седят по този начин. Притеснително осъзнаваме, че вдъхновението зад новия look book на луксозната тенис марка, която остана без главен креативен след като Фелипе Оливейра Батиста напусна по-рано тази година, е чиста проба copy/paste.

Факт е, че част от фотосите в пролетно-летния каталог на Lacoste съмнително напомнят на тези от дебютната визуална кампания на Рикардо Тиши за Burberry.


Burberry

Двойки прегръщащи се, облягащи се един на друг, позиращи в комплиментиращи си пози... И колкото мнозина от гилдията да се радват на това, което е направил неименуван наследник или пък не на Батиста, то на нас определено не ни допада, че на когото и да се е паднала честта да брейнстормва визуализацията на Lacoste SS19, то той дефинитивно не се е представил добре.


Lacoste


Burberry

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.