Следва

Петте неща, които харесахме в МЪЖКАТА мода през изминалата седмица

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Съвсем прясната кампания на чантите на френската модна къща за сезон есен-зима 2014/2015 акостира на страниците на Dior Magazine и ни обля в силна пастелна вълна...

All fashion преди 9 години

Еди Кембъл в рекламната кампания на Black Opium

Най-новото ухание на YSL – Black Opium си има и прясно излязла рекламна кампания, а, както вече ви споменахме, нейно главно действащо лице е леко ексцентричния топ модел – Еди Кембъл. Е, заглавният фотос вече е налице, както и придружаващото го видео, но нито едното, нито другото не успява да предизвика възторжените ни овации. Оказва се, че подобно е и отношението на Еди Слиман, креативният двигател на Saint Laurent, който пожела да се дистанцира от проекта посредством официално изявление от страна на бранда, разпространено преди броени дни чрез социалната платформа Twitter. В него той заявява, че няма абслютно нищо общо нито с аромата, нито с кампанията, нито с избора на модел.

Разбираме го изцяло, прекалено младежката визия бяга от дръзкия имидж на Saint Laurent, а рок-енд-рол звученето сякаш се е изгубило по трасето, заместено от лека замаяност и блуждаещ поглед, водещ ни към съвсем други мисли…

Селена Гомес в несъразмерен Louis Luitton

Сладичката брюнетка демонстрира пищно деколте и много самочувствие по време на партито по случай излизането на петия брой на CR Fashion Book, разхождайки монохромния си аутфит и свободно пуснатата си тъмношоколадова грива.

Точно този модел на Louis Vuitton обаче хич, ама хич не й е по мярка. Крачолите на сатенения гащеризон са свръх дълги за мъничката фигура на младата тийн любимка, краищата им неприятно са се набрали около глезените й и почти са се сляли с черно-белите чепици в неприятна и сякаш безкрайна тромавост. Гънките в зоната на талията май също не са особено желан ефект и лекичко отнемат точки от сексапилния силует на горната част на тоалета.
Неравномерният тен на лицето на Гомес пък слага финалния минус към визията й, разочароващо нехаеща към основните закони на спретнатата осанка, които всяка оважаваща себе си фешъниста би трябвало да спазва.

Есенната кампания на чантите Dior

Съвсем прясната кампания на чантите на френската модна къща за сезон есен-зима 2014/2015 акостира на страниците на Dior Magazine и ни обля в силна пастелна вълна. Ние нямаме нищо против, сладоледените нюанси са сред любимите ни, особено когато се появяват в момент, в който повече от всякога копнеем за топли летни дни.
Не сме сигурни обаче, че на този малък чаровник му е допаднала “разкрасителната” цветна терапия, на която са го подложили, за да е в унисон с пастелното настроение.

Подобни фешън издевателства върху търпеливи животинки хич не са ни по вкуса, пък били те и с етикет Dior.
Питаме се, откога безкомпромисният стил на френския лейбъл допуска такава опасна близост до пошлата и сладникава „барби” стилистика?!

Още снимки може да видите тук>>

Лейтън Мийстър за InStyle

Кокетката от култовия сериал „Gossip Girl”, Лейтън Мийстър, е момичето от ноемврийската корица на британския InStyle и, както винаги, е нежна, тренди и леко загадъчна.

Кадърът е семпъл, но одеждата придава нужното присъствие на грабващ детайл и сякаш всичко щеше да е „цветя и пеперудки”, ако в идиличната картинка не се беше намесила фризурата. Прекалено загладената коса, пресичаща диагонално челото на Лейтън и то с леко мокър и сплъстен ефект, необяснимо преминава в разрошено състояние и създава неприятното усещане за нечистоплътност, което рязко контрастира с цялостната спретната визия на актрисата.

За жалост, именно това е едно от първите неща, на които се спира погледа ни, и просто няма как да затворим очи.
А колко естетска и кокетна корица можеше да излезе, само ако...

Червеният цвят и Дакота Фанинг

Дакота Фанинг винаги е била на границата на добрия вкус, съдейки по изборите й на тоалети за премиери и други официални събития до този момент, а като добра актриса, в което не се съмняваме, поводите да застане под прожекторите не са един или два. Както случая с премиерата на последния си филм Effie Gray миналата седмица, например. Дакота се появи в ярко червена рокля от велур на Valentino, завършваща с дълги ресни и обувки със същия лейбъл. За съжаление не намираме за уместен или удачен изобра на русокосата звезда – цветът надделява над пастелната външност на 20 годишната сладурана и тоалетът изглежда някак евтино, може би поради велурения финиш на материята или съвпадащото по нюанс червило. Просто казваме „Не” на цялостното решение. Така или иначе, пожелаваме освен актьорско и модно израстване на госпожица Фанинг, за да й се наслаждаваме не само в екранни образи, но и на модната сцена.

More All fashion