Следва

We love: Рания & нейната Сергеенко

HOT AF: Кой е най-секси мъжът за 2018?

Всяка година списание People обявява кой е най-горещият мъж за изминалите 365 дни...

Celebrities преди 5 години

В редицата с великите имена спечелили титлата „най-секси мъж” са се вписали вече: Брад Пит, Ричард Гиър, Мел Гибсън, Джони Деп, Чанинг Тейтъм, Матю Макконъхи... Тази година горещият епитет падна в ръцете на Идрис Елба.


Британският актьор, певец и продуцент с леко неверие пристъпва към информацията за новата титла: „Хайде, няма шанс. Наистина ли? Погледнах към огледалото, видях се и си казах: „Да, доста си секси днес”. Но, за да бъда честен, усещането е хубаво. Беше чудесна изненада и стимул за егото ми.”

Най-секси мъжът за 2018 е в емоционална връзка с 26-годишната Сабрина Даур, на която предложи и брак през февруари тази година. Няма да ви лъжем - ЗАВИЖДАМЕ Й!

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.