Следва

#ootd: Самодостатъчно crème brûlée

"Закопчават" Селин Дион за промоцията на нов лейбъл

Celinununu = половонеутрална детска линия дрехи. uh-oh...

All fashion преди 5 години

В случай, че сте пропуснали миналогодишната overnight метаморфоза на Селин Дион от певица и канадско национално богатство в абсолютна модна икона, най-вероятно живеете в пещера. След като "заковаваше" погледите на всички ни неуморно цяла година, разхождайки Vetements, Versace, Valentino и редица други избраници, с право беше избрана за модна икона на 2017-та.

Сега жената на много таланти и прозвища се опитва да сложи ръка и на дизайна, стартирайки нова колекция половонеутрални облекла за деца, озаглавена Celinununu (да, и ние не знаем как точно се произнася). Анонсиран вчера, 13-ти ноември, посредством криптично послание, закодирано в тийзър, показващ ни точния момент преди Дион да бъде арестувана, увещаваща: "It’s okay, it’s okay... I’m Céline Dion."


Излизаща в продажба официално от ДНЕС, мотото на лейбъла е: "Celinununu обединява две сили под един надслов: модата притежава силата да формира мнението на потребителите си. Подтиквайте децата си да бъдат свободни и да откриват своята собствена индивидуалност чрез дрехите." Подобно на Джилиан Андерсън, който откри лейбъл миналата година, Celinununu на канадката не е нещо, което сме очаквали, но всичко е точно - все пак е Селин Дион.

Засега разполагаме само с тийзъра, но нямаме търпение на видим какво е сътворила Дион>>>

More All fashion