Следва

View Sofia x Esthederm Intensive Retinol

Да или Не: Черно-бялата гала визия на Меган

royal fashion...

Celebrities преди 5 години

Вчера 37-годишната Меган Маркъл и 34-годишният й любим принц Хари по традиция уважиха концерта Royal Variety Performance в театър "Паладиум" в Лондон.




За гала вечерта бременната херцогиня на Съсекс заложи на интересен аутфит, включващ две части. Топ бродиран от черно-бели пайети в комбинация с дълга черна пола в руслака силует от Safiyaa.




Визията на Маркъл колкото криеше, толкова и показваше вече доста наедрялото й коремче. Екс актрисата трябва да дари с първороден наследник принц Хари идната пролет, но мнозина коментират, че Меган е в по-напреднали месеци от бременността си.


Ние, обаче, продължаваме да обсъждаме модния избор на херцогинята - Да или Не за тази вечерна визия от две части? Отговорите чакаме в анкетата долу>>>


Анкета

Да или Не за вечерна визия от две части на Меган Маркъл?

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.