Следва

Премиум серията Exquisit влиза в мрежата на Kaufland с обогатен асортимент празнични предложения

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с извънреден концерт „По-полека symphony” в Народния театър

Втори Коледен концерт в по-ранен час поради големия интерес.

All About Life преди 5 години



Истерия за билети за Коледния концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени” в Народния театър принуди организаторите да добавят втори извънреден концерт в по-ранен час на същата дата. Така хитовият проект "По-полека symphony" ще прозвучи от 17 часа и 19 часа в последния работен ден преди коледните празници – 21ви декември. Концертът събира на една сцена Стефан Вълдобрев, талантливите музиканти от „Обичайните заподозрени“ - Стоян Янкулов - Стунджи, Веселин Веселинов- Еко, Иван Лечев, Мирослав Иванов и симфоничния оркестър на Опера Пловдив.



Любимите хитове
‘’По-полека“, „Холивуд“, „Рай“ и „Обичам те, мила“ в нов аранжимент с голям оркестър ще заредят с празнично настроение публиката в Народния театър – последната спирка на зимното турне на Вълдобрев в страната. Билетите за 19 часа са разпродадени месец преди датата на концерта, а на касите на Ивентим и онлайн на eventim.bg вече са в продажба билетите за извънредния концерт от 17 часа.

Стефан Вълдобрев и музикантите от „Обичайните заподозрени” вече репетират усилено за четиричасовия музикален маратон, който ще изнесат на 21 декември за хилядите софийски фенове.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.