M-m-m!... MELTING LIKE CHOCOLATE vol.2

M-m-m!... MELTING LIKE CHOCOLATE vol.2

С вдъхновения от най-вкусното нещо на света – шоколада, дизайнерската платформа ИВАН АСЕН 22 откри своето поредно голямо Коледно събитие, в което 23 дизайнери от екипа й интерпретираха структурата и променливото състояние на шоколадовата форма в искрящите цветове на неговите нови съставки.


Пламена Динева

Палта в нюанси от карамел до тъмен шоколад, цветни смели раета, разтапящи се като течен шоколад драпирани участъци, органични плетива са само малка част от красивите дизайнерски решения, които посетителите ще могат да разгледат и пробват в шоурума на платформата.


панталон: Милена Начева, брошки: Калина Филчева

Разбира се, шоколадът присъства и реално в пространствата, под формата на вкусни – и отново много цветни- шоколадови петифури и картички от бял шоколад, изработени специално за събитието от великолепните GAVROSH GOURMET. В компанията на просеко „BELLINI“ с пюре от праскови на Seewines, удоволствието е гарантирано!


Ham & Eggs

Предстоят още няколко допълнителни събития, като дизайнерски уикенд на лейбъла CSC и интерактивна фото-акция с шапките на MINTY, така че определено си струва предколедната ви пътечка да ви отведе до уютното дизайнерско място ИВАН АСЕН 22 на едноименната столична улица. Дизайнерските изкушения ще са достъпни за посетителите до 22 декември включително, а работното време е понеделник – петък 16:00-20:00, събота и неделя от 14:00-20:00 ч.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.