Следва

Slimane's home: Къде живее Еди на Celine?

TriCOLLAGEN peptide

The fountain of youth is real...

All About Life преди 5 години

Всяка прилика с великия шоколадов календар, от който си взимаш по парченце сладост, скрито зад картинка всеки ден от 24-те дни до Коледа през декември НЕ Е случайна! 

Take a sip of FOREVER или иначе казано TriCOLLAGEN peptide на FenoQ е най-хубавото, което можете да подарите на кожата, а и въобще красотата си.

TriCollagen Peptide е колаген-добавката за изящни коса, кожа, нокти и фини и гъвкави стави, която чакахме отдавна. Сърцата ни може да са главните виновници за това да сме живи, но колагенът, прекрасният "любовник" и най-богат протеин в човешкото тяло е, който прави костите, мускулите, кожата и сухожилията здрави, структурно и естетично.

Идва в елегантна бяла кутия с 14 дози красота в невероятен ансамбъл от топ-суровини, именувана простичко, макар и тайнствено TriCOLLAGEN. С добавеното peptide накрая.

Може да е ваш, разберете как ТУК!


More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 8 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.