Стил урок на седмицата: -13 и други невъзможни температури

Стил урок на седмицата: -13 и други невъзможни температури

winter & other drugs...

Истината е, че каквато и креативност да проявяваме по отношение на стайлинга, минусовите температури на януари, стигащи тази седмица до -13 градуса, всячески пречат на усилията ни. Ако не вложим достатъчно замисъл в плануването на самия аутфит за деня, вероятността да се окажем отново в същата "униформа" от джинси, черен или сив пуловер, както и черни боти на ток, се повтаря ден след ден.

Затова днес обединяваме усилия, за да подберем и покажем достатъчно страхотни визии, които не просто предизвикват да се постараем повече, но и същевременно отговарят на условията навън, за да не правим компромиси нито с комфорта, нито с външния вид. Част от идеите включват елементи, които вече притежаваме и често носим като поло пуловери, класически или оувърсайзд блейзъри, а други са съобразени с тенденциите за сезона и заслужават своята инвестиция, особено сега, по време на намаленията.

Наслояване на пластове
Неслучайно пластовете са заложени в тенденциите за зимния сезон почти без пропуск, те са, може би, най-сигурното решение срещу студа. Смелите интерпретации по темата са добре дошли стига да не прекалим с количеството и да получим обратен ефект на иначе подредения и стегнат по замисъл вид. Палтото/якето, а под него блейзър и под блейзъра немного обемен пуловер е оптималната формула, по която се водим.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.