Следва

Обичта на известните: Ваканцията на Джон, Криси & децата

Throwback Golden Globes: Меган преди 6 години

been there, done that...

Celebrities преди 5 години

Мини рокля с гол гръб, messy кок и черен маникюр - точно тази визия едва ли някога ще се случи за Меган Маркъл.

Уви, съпругата на принц Хари може съвсем спокойно да каже "Чао, чао" на червения килим на наградите "Златен глобус" или на "Оскар"-ите, защото няма повече да се покаже там, благодарение на неписаните кралски правила.


Преди 6 години, обаче, Меган е била доста бляскава и доста, хммм... unroyal, с тази си визия за афтърпарти след раздаването на "златните глобусчета".

С аутфита си по онова време, 2013-та, когато още е от известния екип на "Костюмари", херцогинята нарушава не едно и две кралски правила. Например, дължината на роклята е немислима в сегашно време, изрязаният гръб - да не говорим!


В допълнение - обувки на висок ток Christian Louboutin и сребърен клъч Prada, които са доста приемливи и за сегашния статут, но бюти визията и това undone updo - определено НЕ!

Не е лесно в английското кралско семейство...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.