Следва

Лимитирано от Alberta Ferretti

Изненада: Zara си има ново лого

fashion news...

All fashion преди 5 години

Испанската модна верига изненада потребителите си с една идея "по-игриво" лого.

Подобно на редица луксозни марки, които промениха логата си, Zara също се реши на подобна крачка. За разлика, обаче, от Balmain, Celine и Burberry лейбълът не се отказа от серифите, а напротив.


Zara поема по противоположния път и прави поразително семплото си лого по-сложно. Сега буквите са по-близки, дори докосващи се, вместо да стоят отделно, както преди.

Мнозина обаче категорично не харесват ново лото на марката за бърза мода, защото наподобява повече Zaba, отколкото Zara. Други, пък, правят сравнение между надписа на списанието Harper's Bazaar и новото изписване на испанската верига, което никак не е случайно, защото и зад двете седи френската рекламна агенция Baron & Baron.

Между другото, това не е първата промяна на логото на Зара. През 2010 г. буквите бяха коригирани веднъж, но толкова малко, че това не привлече вниманието.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.