Следва

606 лева за чисто бяла тениска? Prada, шегувате ли се?

Drew House: Копира ли модната линия на Бийбър тази на Кание Уест?

copy/paste...

All fashion преди 5 години

Стартирането на собствена модна линия е повече от нормалното продължение за Джъстин Бийбър, имайки предвид, че изпълнителят се занимава повече с фешън отколкото с музика през изминалата година.

Лейбълът му Drew House вече е на пазара, но мнозина са озадачени от стилистиката на дизайните. Причината? Част от дрехите многозначително напомнят на тези от линията Yeezy на Кание Уест.

Тишърти, суичъри, къси и дълги панталони, ризи и якета - всичко решено в неутралния нюанс на бежовото, са само част от колекцията по която Джъстин работи от февруари 2018-та насам.

Най-интересното, обаче, в не толкова изненадващата колекция на Бийбър е, че тя е силно базирана на естетиката на Yeezy, лейбълът на колегата му Кание Уест. Рапърът редовно залага на земните тонове и извънгабаритните кройки ала утилитарен облик в колекциите си.

Ясна разлика между Yeezy и Drew House има! Марката на Бийбс е далеч по-достъпна от тази на Уест. Цените варират между 42 и 129 евро, а според сайта на лейбъла всичко се произвежда от устойчиви платове в ограничени количества.

Модната линия на Джъстин е унисекс и благодарение на големите размери може да се носи както от жени, така и от мъже.


More All fashion