Следва

#ootd: Avocado toast

OSSESSIONE: Кендал за италианския Vogue

Il film di Mert & Marcus...

All fashion преди 5 години

В последните години Кендал Дженър се радва и нескрито се хвали с феноменалния си успех в моделската индустрия - покорила е подиумите на всички значителни модни столици, облечена от някои от най-великите дизайнери в световен мащаб; заставала е пред обектива на на-добрите модни фотографи на съвремието ни, а лицето (или двуметровите й крака) редовно красят кориците на една или друга модна Библия. Никога обаче на италианската... до днес.

23-годишната Дженър демонстрира защо е един от най-желаните модели в тази толкова конкурентна индустрия, докато разпилява всички ненужни дрехи (а и задръжки) на пода, за нова и много предизвикателна фотосесия.



За тазмесечния брой на Vogue Italia виждаме брюнетката чисто гола - само по жълти гумени домакински ръкавици, телесни чорапи и sky-high бели ретро сандали - позирайки в гръб, с почти арогантен поглед през рамо.

Февруарският брой на италианското издание на Conde Nast е изцяло посветен на "вманиачаването" на фотографското дуо Мерт Алас и Маркъс Пигот по "многото лица на Кендал" - така е озаглавен и броят. В краткия филм, придружаващ дръзката сесия, действително проследяваме брюнетката в много и различни роли, а впечатляващото е не толкова посредствената актьорска игра на риалити звездата, колкото абсолютно съвършените превъплъщения, които екипа успява да сътвори и улови>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.