Следва

Незабравим спектакъл с новия календар на Lavazza за 2010

Ham&eggs ще правят чудеса на Иван Асен 22

Събуждаш се и се чудиш как да се облечеш днес – времето е мрачно, a кафето горчи повече от обикновено... Нямаш...

All fashion преди 14 години

Събуждаш се и се чудиш как да се облечеш днес – времето е мрачно, a кафето горчи повече от обикновено... Нямаш никакво вдъхновение, нямаш време да изпробваш комбинации с часове, а и нямаш настроение. Всъщност не е и нужно! Едно модно дуо с хранителното име Ham&eggs може и да не се погрижи за закуската ти, но определено ще се постарае за интересния ти външен вид и ще внесе свежа нотка във вече мрачното софийско ежедневие.

На 22 октомври, в 19 часа в шоурума на „Иван Асен 22” Ham&eggs ще представят новата си концептуална колекция – Нов дом за моето семейство 3000, която може да разгледаш, изпробваш и закупиш в продължение на три седмици между 17.00 и 20.00 часа.

Ако се чудиш кой се крие зад Ham&eggs, това са Александър Гергинов и Кристина Николова, които са имали са вземане-даване с мода, PR, копирайтинг и други „модни” занимания, и в крайна сметка са решили, че могат да намерят алтернатива на рутината и предсказуемото професионално бъдеще.

Темата е инспирирана от миналото и спомените ни, от домашния уют, и като контрапункт - автоматизирането и роботизирането. Точно затова дрехите са топли и меки, носят усещането за уют, а формите са футуристични, заимствани от cyber измерението.

Колекцията включва цялата есенно-зимна екипировка - пуловери, жилетки, якета, панталони, поли и разбира се, шапки, шалове и ръкавици. Що се отнася до аксесоарите в колекцията – за тях се е погрижила Калина Чанкова, която така умее да реже бижута с лазер, че да си глътнеш дъвката от възхищение.

 

More All fashion