Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 11.02 - 17.02

Ти си Кийра, той Гийом, срещата - в 7!

be there...

All About Life преди 5 години

Срещата в лобито на хотел има по принцип лоша слава.  


Снощи обаче, гледайки Last night и стипчивата любов на Кийра Найтли, женената Джо, все още влюбена в Гийом Кане, готиното френско гадже, което не може да забравиш никога, се отнесохме в други измерения на мечтанието... Защото двамата пиеха водка с мартини, познайте къде! В едно лоби, на един диван, под една приглушена мелодия... 



Естетическият оазис, в който специално за празника на влюбените е превърнато лобито на Grand Hotel Sofiа, любима столична спирка, направо препраща към идеята за подобна среща, пък може и без коктейл, нека е вино... 



Малко след шест, в четвъртък вечер, обличаме мастилено синята рокля, чиято цепка обезателно наднича под camel палтото, и отиваме там... Нашият Гийом може и да не е французин, но е точно там, където, и защото Love Blooms.

Щастлив празник, влюбени! Нека е красив!


 


Grand Hotel Sofia
Ул. Гурко 1
Тел. за резервации: 02/811 0 940

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.