Следва

Внимание! „Видеоигрите НЕ са опасни за живота и връзките ви!"

Май този път е истина: Гришо и Никол са разделени

it's over...

Celebrities преди 5 години

Май слуховете ще се окажат верни и Григор Димитров и Никол Шерцингер вече не са двойка.


Явно прекалено натоварените графици на звездите за пореден път са оказали влияние върху отношенията им и двамата най-сетне са поели по различни пътища. Той гонейки спортна кариера, а тя съсредоточавайки се към музиката и тв изявите си.

Близки до Никол издават, че певицата приемала раздялата изключително тежко и вече няколко месеца категорично отказвала да приеме предложенията на други мъже.

"Спортистът Джейми Редкнап от край време я сваля, но тя не искаш да предприема никакви стъпки докато е с Гришо, дори и сега, обаче, Ники отказва да излезе с него, въпреки всичките телефонни обаждания и цветя", споделя приятел на Шерцингер.

More from View Sofia

Истории от живота: Гала Дяконова, митичната жена на Дали

Celebrities преди 5 години

"Нима е толкова трудно да се разбере, че исках да живея живота си по свой начин? Че исках да си почивам, да се откъсна от другите и да постигна мечтите си? Ако нещо разбрах с годините, то бе, че не ми трябваше компанията на рухнал старец, който не притежава смелост даже да излезе от къщи без мое разрешение. Интимността и на първо място познатото охлаждат страстите. А пламъкът на любовта трябва да се поддържа с нови неподозирани, изненадващи, непредвидими неща и аз исках да продължавам да живея по същия начин..."

Какво научих от връзките си с всяка зодия

Astro преди 1 година

Откакто се помня се имам за закоравял скептик в астрологията, докато майка ми, любителка на окултното, не ме записа на курс по хороскопи при ексцентричен седемдесетгодишен астролог на име Фриц на 18-ия ми рожден ден. В 90-минутната сесия Фриц отвори прозорец към моята тревожна тийнейджърска душа: Всичко за мен – от манията ми по манга анимационните филми до странния ми усет за мода – сякаш беше написано на звездите.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.