Следва

Преувеличената реалност на Marc Jacobs

Ако всички модни блогъри бяха такива... Д.К., 73

the hot spot of the internet...

All fashion преди 5 години

Всъщност, така се прави - семпло, с маниер, с краткото и ясно: Today's outfit.


Ако всички модни блогъри a.k.a инфлуенсъри /нали е по-модерно/ бяха такива, то вероятно щяхме да си лягаме и ставаме с тях. Даян Кийтън винаги е била икона за стил, тук си припомняме 77-ма, филма "Ани Хол" и мъжките жилети и вратовръзки, пречупени в дамската стилистика. Но от съвсем скоро емблематичната актриса, сякаш на шега, започна да отразява "селфи в огледалото" жанра и "Какво да нося" драмата.

"Аутфитите ти в Instagram ни дават живот", пише почитателка на актрисата, а ние се съгласяваме с по десетте пръста на ръцете и на краката, защото Кийтън определено знае как да се облича.

Задължително със statement шапка, редовно в noir нюансите и залагаща на извънгабаритния колан около тънка талия, Даян е олицетворението на това как трябва да изглеждат нещата, НЕ само модно!

От край време Кийтън е поклонничка на фешън трендовете, пречупвайки ги през своята артистична призма. Дори на 73 години тя не се лишава от удоволствието да носи тесни поли и ботуши с животински принт.


Ако търсите нещо оригинално и отличаващо се от цялото съдържание в Insta социалната мрежа, то определено профилът на Даян е вашето място!

You're def THE BOSS, babe! 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.