Следва

Петъчна доза секс: Севдализа

WIN IT! Dolce, Dolce, Dolce... snakeskin колан Dolce & Gabbana

Змията, моята сестра...

All About Life преди 5 години

Пренебрегвахме го, опонирахме му, в последствие решихме, че не е чак толкова зле, приехме го, проносихме го, а сего го и подаряваме!

Говорим за змийския принт и хилядите му възможни модни интерпретации от месеци насам - осмеляваме се дори и да го носим вече цял сезон и с нескрито задоволство откриваме, че все повече дами разхождат по нещо змийско със себе си on a daily basis.

Често говорим за, пък и взаимстваме по нещичко от вълшебния ни редакционен дрешник, чиито врати днес разтваряме още по-широко, изравяме тънък колан в snakeskin принт с италиански печат D&G, а той, същинско съкровище сам по себе си, става ваш с няколко движения. Какви, четем по-долу>>>

via GIPHY

- последвай ни в Instagram
- харесай поста
- коментирай, като отбележиш двама приятели и добавиш #viewsofia
- допълнителeн бонус е, ако споделиш поста и на стори и отбележиш @viewsofia

Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на 18-ти февруари (понеделник) и обявен в инстаграм профила на View Sofia, както и тук в секция Win It.

Имате на разположение цял уикенд! In it to WIN IT>>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.