Следва

LG и Net-A-Porter представят устойчива колекия дрехи

Tommy Hilfiger Есен 2020: Красота, равенство, щастие

Вече налична! 

All fashion преди 3 години

Мартин Лутър Кинг Jr. казва: “Мечтая за дните, в които хората нямат да бъдат съдени по цвета на кожата, а по качествата на характера.“  Това желаем и ние. Все по-близо сме до тези дни на равенство - и в политиката, и в изкуството, и в бита, и в модата! Това доказва новата колекция на Tommy Hilfiger: TOMMY ICONS.


Tommy Hilfiger 2020: Falling for Autumn


Брандът, представен в България от SARKK SA, обяви и лансира своята есенна колекция за 2020-та година, а кампанията зад нея ("Moving Forward Together") e трибют за приемственост и етническо, расово и полово разнообразие. TOMMY ICONS е смисъл, философия, гражданска инициативност, тя е разширяването на границите и значението на модната индустрия, от което се нуждаем.


Този ясен обект на желанието: американските пионери на Tommy Hilfiger


Артистичността и автентичността на колекцията представляват своеобразна симбиоза между сатиричното изобразяване на Дивия запад и бележития стил на университетите от Бръшляновата лига. Сливане на две идеи, събиране на две култури - красотата на приемствеността. Естетиката е като природен пейзаж в среднозападните щати, сякаш сме на road trip из планините. Контрастните аутфити са комбинация от сезонни карирани вълнени модели и ръгби дизайни, които приласкават, носят уют и са топли. Подчертават нежността на женствения силует и помагат на всяка жена да приеме себе си. Както прави Tommy Hilfiger.

Шампионите (така наричаме моделите) в есенната кампания TOMMY ICONS са с различен произход, размер, възраст, полово самоопределяне и етническа принадлежност. Красивите жени, облечени в дълга рокля, топло пончо, омбре яке, широк пуловер или която и да е друга красота от TOMMY ICONS, са всъщност еманация на различността. Различността, която Tommy Hilfiger цени, високопоставя и празнува. В това променящо модата приключение се впускат пъстролики глобални икони, съпровождани от фенове на марката - изразяващи себе си, уповаващи се на своята автентичност, тичайки из безпределни полета, крачейки заедно напред.


10 дизайна за по-добър гардероб от Tommy Hilfiger


Всичко от дамската колекция TOMMY ICONS сезон Есен 2020 взимаме от магазините на Tommy Hilfiger в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.  

More All fashion