Следва

Дизайн за хубав живот от Марсел Вандерс

Чисто новият ти имидж или какво да промениш в себе си през есента

Когато си преуморен от тежкия работен график и постоянен стрес, едва ли ти се иска да експериментираш с...

All About Life преди 14 години

Когато си преуморен от тежкия работен график и постоянен стрес, едва ли ти се иска да експериментираш с външността.

Понякога обаче промените просто са необходими. И дори неотложни. Да речем, предстои ти празнична бизнес вечер или делова среща с важни партньори, и то съвсем независимо от това, че си изморена, а промените принципно те плашат.

Ще ти подскажем как лесно и приятно да промениш имиджа си без да жертваш индивидуалността си. Необходимо е само незначително да коригираш стила си. Ето как:

Носи дрехи, които предизвикват радост у теб

Старай се да носиш дрехи, които предизвикват усмивка и радост в теб. Дали това ще са чифт любими обувки, или медальон, оставен в наследство от любимата ти баба, няма значение. Доброто настроение ще ти придаде сили и енергия, а усмивката ще освежи лицето ти по-добре от всеки грим.

Използвай парфюм



"Вкусният" или опияняващ аромат притежава уникални свойства – моментално те пренася на друго място – на брега на морето, в цъфнала пролетна градина или в тропическа гора. Интензивният аромат непременно ще повдигне настроението ти, не подценявай този толкова дамски жест на парфюмирането.

Не носи твърде удобни дрехи



По правило удобните дрехи са поне идея безформени и непривлекателни, затова съпротивлявай се на инстинкта си, особено ранно-сутрешния и избирай нещо по-елегантно. За повечето от нас словосъчетанието „удобна дреха” се свежда до изтъркани или скъсани джинси, широк пуловер или фланелка. Дрехи от кадифе, сатен и кашмир може да бъдат не по-малко удобни и при това да изглеждат разкошно.

Обкръжи се с любими цветове




Не е важно кой е любимия ти цвят – нежно-розов или черен – дрехите и аксесоарите с този цвят подобряват не само настроението, но и самочувствието и това е научно доказан факт. Съгласи се, че ако имаш добро настроение, ще изглеждаш и по-добре.

Облечи рокля



Сега не е време да се суетиш и експериментираш с много пластове и колани. Избери класиката – рокля с проста класическа кройка. В рокля всяка измъчена от грижи жена ще се преобрази и почувства себе си кралица на бала. А и мъжете я боготворят.

Не забравяй, че макиажът не е разкош, а необходимост



Разкошните дълги, черни ресници, безупречния тен на лицето (без пъпки и тъмни кръгове под очите) и предизвикателни устни – какво още е нужно, за да посрещнеш с блясък промените в живота. За да освежиш моментално цвета на лицето, възползвай се от фон дьо тен или пудра със светлоотразяващ ефект или седефен тен – нанеси ги на скулите, над горната устна и челото. От опит знаем, че прекрасна работа за това върши Clinique 03 almond blossom, пробвай и ти!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.