Следва

Wild spots

От тийн звезда до Captain Marvel: Модно-физическата еволюция на Бри Ларсън

Sorry, I only play vinyl...

All fashion преди 5 години

Все повече в последните дни, хората разпознават Бри Ларсън по новата й, и предполагаме най-емблематична за целия й живот роля, като Captain Marvel в новия филм, който чакаме да бъде пуснат в кината, умишлено на 8-ми март.

От тия дни като супергеройка на Марвел, преди Ларсън е известна с първата си за Hollywood роля в Room, филмът, който й донесе Оскар за най-добра женска роля през 2015-та. Като погледнем по-съсредоточено живота й, 29-годишната актриса е част от шоу бизнеса почти две декади. 

Надарена с хубава фигура и фотогенично лице, и с много талант, пък макар и с не най-красивите стъпала на света, както споменахме тук, Бри, като част от света на Disney, минава през дълъг и невинаги успешен път на модна и физическа трансформация.

Разглеждаме най-емблематичните визии и модни трендове, проследени чрез призмата на Бриел, учейки се от дистанция как да постигнем съвършено, Captain Marvel тяло.

Докато можехме почти да се обзаложим, че лейди Ларсън е ново лице, което тепърва ще гради моден образ, тя изненада с кадри от 2002 г., на които много смело показва прическата си в piecey бретон стила. Малко по-късно, през 2003-та, 14-годишното момиче, шармантно и симпатично, носи новия тренд с болднати руси кичури.

Успокоени, че Disney-вървелката ще приключи с експериментите, през 2006-та тя решава да обърне внимание на един от по-грозните трендове, които светът и ние познаваме - косата в два тона. Владеейки  положението с прическата си, както подхожда на млада и съблазнителна РОР-певица и DJ, каквито включително се опитва да бъде, Бри бързо /през 2007 г./ не остава далеч от новата идея на хоризонта - много екстеншъни, макар и с рядка и проскубана структура.

2012 е годината, в която Ларсън съвсем сериозно започва с несериозното отношение към външния си образ. Освен че решава да понесе керемидено-руса коса, често декорирана с романтичен аксесоарен завършек, следващата година младата актриса вкарва нов прочит в макиажа, т.е. без макиаж /снимката горе в дясно/.

Освен че, както повелява традицията, всеки път всички обръщат силно внимание на Бионсе и Риана, когато става дума за МЕТ-галата, масово през 2014-та погледите бяха съсредоточени върху новото лице, Бри Ларсън, тогава запомнена с авангардна, тип архитектурна скулптура прическа. Именно този е анонсът за бъдеща модна икона и стилов инфлуенсър, който превърна себе си в нежно лейди и победител в категорията Най-добра актриса на повечето филмови награди, през 2016-та.

Модно почивайки си, тя от нас, и ние от нея, завръщаме се към Бриел в най-актуалния й период - световна премиера на дългоочакваното кинематографично творение - Captain Marvel.

За сериозен подход към супергеройската роля бившата vinyl диско диджейка е трябвало да доведе психо-физическите си способности до извънмерна висота. Животът на Ларсън е отиентиран към строг режим за brain storming и телесна активност.

Как? Разбираме от скритите козове на талантливта актриса.

Първо и основно, не се случи за една нощ!

Аз не се събудих просто така една сутрин с тяло на супергерой. Колкото и да звучи като шега, истината е че това тяло не става за 24 часа. Процесът е дълъг, строг и труден, и обединява тежък режим на тренировки, строго определена храна и отказване от много „пороци“.

Второ, социалните мрежи!

Неадекватно е да кажем, че социалните мрежи са важна част в този период на строг режим. Но реално, от личен опит, като някой, минал чрез този 9-месечен водовъртеж от усилия, твърдя, че социалните мрежи са силен психически фактор. Имайки предвид положителните коментари и подкрепата от различни хора, позитивизмът в тяхното поведение, това наистина действа добре върху физическите резултати.

Фитнес гуру!

Звучи твърде грубо, все едно си търсим секси пич, с който да се снимаме по време на тренировката. Но, менталната структура и спиритуалното излъчване на трениращ и обучаващ трябва да съвпадат, защото симбиотичността в този случай заражда още по-голямо желание за видим и устойчив резултат.

Най-лудото упражнение!

В тренировъчния процес е важна и степента на забавление. Визирам някое неконвенционално място, предмет или жест, защото тогава вдъхновението е на макс, създава се усещане за щастие и удовлетворение. Най-лудото ми упражнение бе да вдигам 180 килограма с абдоменалната част.

Мразя диета, но е красиво!

Повечето хора знаем колко е трудно да си на диета, при положение че в ДНК-то ни е закодиран вкусът към добрата храна. Но, точно определеният режим на хранене помага за правилната работа на цялото тяло, довеждаща до резултати, полезни както за вътрешното здраве, така и за външния изглед. Вместо Coca Cola, казваме НЕ на порока с чаша свежо изцеден джинджифил, малко вода и мед.

Вярваме на думите на Бри, защото в тях няма нищо, което да стряска или което да не знаем и от личен опит. Заплюваме си 8-ми март, т.е. утре, и влизаме и ние в супергеройска роля, следвайки съветите на Бри. 

More All fashion