Следва

#RIPDaddy

Acne Studios пуснаха богата колекция от ретро-деним

В стила на Америка от 90-те...

All fashion преди 5 години

Колекцията изобилства от хашлашки деним предложения за млади и млади духом хора, решили да надскочат всякакви тенденции и мейнстрийми и да се гмурнат в чаровното море на миналото, в случая с адрес Дивия запад, около него, и по-далеч, но пак със симпатии към Америката.

Доста скъпа, което не удивлява в случая с шведския бранд, колекцията съдържа отлично скроени деним якета, дънки, носталгични фланелки с дълъг и къс ръкав, аксесоари, сред които текстилни колани и чанти за през рамо, и влезе в продажба от 14 март. Новата пролетна спорта колекция на Acne Studios намигва и към миналото на самия бранд, интерпретирайки архивни работи на дизайнерите от 1996 и 1997 година. Вареният деним и пачуърк джинсите са неща, които очевидно никога няма да залязат съвсем, точно както модернизираните якета-бомбъри, тениските и дори панамите.


 



Всички тези дрехи, в стила на Америка и нейните трудещи се от 90-те са на сайта на Acne Studios.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.