Следва

It shopping list: Най-доброто от mid season намаленията

#RIPDaddy

always & forever...

All fashion преди 4 години

Котката на Карл Лагерфелд пусна траурен мърчъндайз от ограничена колекция тениски, чаши и кейсове за iPhone.


Шупет, обожаваната от Кайзера котка, която има над 300 последователя в Instagram, изненада донякъде приятно почитателите на дизайнера, който издъхна на 19-ти февруари в парижка болница, борейки се с рак на панкреаса.

На мърч продуктите домашният любимец е изобразен с траурна воалетка, а върху нея са разпознаваемите вратовръзка и тъмни очила на Карл Лагерфелд. Графиките са дело на Моника Смайли, дизайнерът зад лого на уебсайта на Шупет.

"Въпреки трудните времена приятелите и абонатите на Шопет й дариха любовта и подкрепата си, за което тя ще е вечно благодарна. Именно това й даде сили да пусне колекцията в памет на татко на Карл", гласи част от прессъобщението на известното котенце.

Ние лично убиваме за белия суичър, няма да откажем и чашата, също обаче. А вие?

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".