Следва

Blond Absolu & Mademoiselle Aïa: Истината или се осмеляваш?

Истинският джентълмен ухае на медени тютюневи листа, ром и тамян

Captain Fawcett's series...

Body преди 5 години


Ако сте се чудили как ухаят онези мъже с широки рамене, гъсти и добре оформени бради, татуировки на морски сирени, причудливи нимфи и такива други митични създания, ленени ризи с ненатрапчив принт, навити крачоли, симпатични оксфордки или кубинки, шарени, внимателно подбрани чорапи, задължително тиранти, може и папионка, добре скроени и тежко падащи сака, небрежно разрошени коси, с книга в ръка и Джеймс Дийн поглед в очите, е, казваме ви! Тези господа, съчетаващи в себе си меланхолията по времето на британските джентълмени и съвременния прочит на неразбран мъж-скала с ранима душа, ухаят на онова натрапчивото, неопитоменото, много мъжкарското, привлекателното, притегателното... на есенция, събрана в стъклена бутилка от 50ml. и подписана от виден представител на този "вид" - Рики Холл.

Този специфичен аромат на подчертана мъжественост си има и име - Booze & Baccy, ако трябва да бъдем точни. Брадата и татуировките действат на коленете, признаваме, но за пълно завладяване на сетивата, а не само на двигателната способност, съвременните джентълмени разчитат и на избора на аромат - с основа от bay rum, аромат извлечен от ром и листа от екзотично дърво, с нотка портокал, бергамот, медени тютюневи листа и ароматен тамян, Booze & Baccy принадлежи в арсенала на Рики-Холл-тип мъжете, а с добавена  комбинация от кленов сироп, карамел и ванилия, глабан (растение с антисептично и противовъзпалително действие), бяла мащерка и кориандър, пречки по пътя към женското сърце просто не остават! 

“Мислех за това какви бяха мъжете, когато бях дете. Силни момчета, истински мъже. Искаше ми се да върна това - ароматът на мъжа от 70-те и 80-те - алкохол, цигари, кожа, афтършейв, миризма на бар - нещо като машина на времето. Този тип мъж, паркира Ford Capri, с кожено яке, косми по гърдите, с отворена риза. Истински джентълмен - арогантен, но чаровен. Затова и създадох тази наистина силна и наситена мъжка миризма - утвърждаваща и тежка, носена от истинския джентълмен", споделя за ароматното си творение Холл.

Booze & Baccy определено е нестандартно ухание, което оставя дълго впечатление след себе си, както казват хората: С подобен парфюм един мъж не се запомня лесно, но трудно се забравя!

Този ясен обект на желанието ЗА НЕГО, намираме в любимата ни книжарница Елефант, където се крие Страната на чудесата на книгите и разкошните, ужасно любопитни, джаджи и хрумки.


Еlephant Bookstore
ул. " Цар Шишман" 31

More Body