Следва

#ootd: Casual Wednesday

Vetements продава старата ти училищна униформа за 1,833 лева

Primary school, but make it fashion...

All fashion преди 5 години

Предполагаме си спомняте момента, в който Vetements се присмяха на цялата модна индустрия, произвеждайки тениска на DHL за скромната сума от 424 лева, която се разпродаде като топъл хляб? Е, there we go again - марката (дете на Демна Гвасалия, който е главен креативен и на Balenciaga), го направи отново, този път, обаче, като вдъхновение идва бялата риза, която откриваме, просто задължително, позабравена в задната част на гардероба.

Първоначално показана като част от шоуто на Vetements SPRING 2019 READY-TO-WEAR в Париж, ризата разполага с разчупен принт на грузински, английски и още няколко езика, заедно с крещящото “Class of 2029”, надраскано на гърба.

Да, правилно четете: Ризата от училищната ви униформа е вече high fashion дефиле креация!


Както и да е, ако в крайна сметка не намирате оригинала на оригинала a.k.a училищната си риза от едно време, не се страхувайте: можете да си купите тази на Vetements като заместител за страхотните 1,833 лева. Предлага се в размери от XS до L, като последният вече е разпродаден, което предполага, че някои хора наистина са носталгични що се отнася до училищните си дни или пък просто се прекланят пред оувърсайз тенденцията, която налага всичко да е решено в няколко размера по-голямо.

More All fashion