Следва

NEXT BALKAN: Съвременно сръбско изкуство

Рап боговете Wu-Tang Clan идват на Sea Star Festival

Представен от екипа, стоящ зад мулти-награждавания EXIT фестивал, Sea Star фестивал се разполага в живописния хърватски морски град Umag и е посетен от повече от 80 000 международни посетители през последните две години...

Music преди 5 години

Предстоящото издание, насрочено за 24-25 май на брега на красивата лагуна Stella Maris, отново ще разтърси дългия летен сезон.

Водещите хедлайнъри са обявени и са предвождани не от някой друг, а от най-великата рап група на всички времена - Wu-Tang Clan! Това ще е тяхното единствено участие в Централна и Източна Европа като най-близките локации, в които можете да станете част са Берлин, Париж и Москва от еклузивното им европейско турне само 12 участия тази година. Към тях ще се присъедини сензацията за трап-джаз, както и някои от най-добрите регионални хип-хоп изпълнители като Vojko V, Fox, High5, Buntai, Smoke Mardeljano, Hazze и много други! Sea Star включва и някои от най-големите техно звезди Sven Väth, Nina Kraviz, Ilario Alicante и Enrico Sangiuliano, подкрепени от някои от най-уважаваните регионални диджеи. Билетите за фестивала са на най-атрактивните цени за процъфтяващото хърватско крайбрежие и в момента се продават само за 64лв.

Wu-Tang Clan to headline Sea Star Festival 2019:

Създаден през 1992 г. в Стейтън Айлънд, Ню Йорк, американският колектив Wu-Tang Clan е сред най-големите имена в историята на хип-хопа. Те са отговорни за някои от най-важните хип-хоп песни, популяризираха уличния рап, разглобиха цялата жанрова концепция и я трансформират на бизнес ниво. Още от тяхното събиране и техния първия албум, те работят по отделни проекти, за да достигнат до славата. Пълният състав, съставен от лидера и мечтател RZA и останалите Wu-Tang войни: GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa и Cappadonna е легендарен именно заради силата, индивидуалността и характера на всеки един от членовете, чиято отдаденост към клана е толкова силна, че се отнасят един към друг като към семейство. Техният талант е признат и отбелязан с различни награди, от Grammy (Method Man) заглавието на най-влиятелната хип-хоп група през последните десет години (NME). Те повлияха на най-големите изпълнители от новото поколение, като например A$AP Rocky и Kendrick Lamar, както и техните колабораци с имена като Redman, Mobb Depp, Busta Rhymes, Erick Sermon, Nas, Pete Rock и много други.

Sea Star - A festival in a Magical Lagoon
Фестивалът Sea Star, промотиран от екипа на световно известния фестивал EXIT, се провежда в красивия крайморски град Умаг на удивителното хърватско крайбрежие. Той е разположен в Stella Maris resort, , в тюркоазена лагуна с най-невероятните залези. Умаг представлява спираща дъха комбинация от барок, ренесанс и средиземноморски климат, а целият регион на Истрия е известен с вкусната си домашна и гурме храна, маслинови горички, домати и лозя.
Sea Star Festival е идеална покана за започване на лятото на зашеметяващо място, със световноизвестни изпълнители и изключителна продукция!
Третото издание на Sea Star Festival ще се проведе в известната лагуна Stella Maris в Умаг, на 24 и 25 май, с Welcome Party на 23 май и closing party на 26 май. Билетите за Sea Star festival са в продажба в мрежата на Билет Бг – www.bilet.bg. Настаняването и пътуването могат да бъдат намерени в официалната туристическа агенция ExitTrip's на Exit OFFICIAL WEBSITE.

More Music