Следва

San_dals

Еклектика из сицилианските руини a.k.a pre-fall кампанията на Gucci

историческо място се превърна в модерен рай...

All fashion преди 5 години

Сблъсъкът на културите, уловен през обектива на Глен Лачфорд, насред най-големия археологически парк в Европа - Селинунте. Само Микеле на Gucci може да измисли подобна концепция, за да представи колекцията Pre-Fall 2019.



За кампанията, заснета в Сицилия, главния креативен на италианската марка възражда сцени, които биха могли да се състоят на историческото място по онова време, много преди нашата ера.






Вдъхновен от сбирките от миналото, творческият директор Алесандро Микеле представя митична, добре облечена група от приятели и любовници.






Модернизираната версия на симпозиума на Микеле включва кимване  към субкултурни групи като пънкари, бодибилдъри, сърфисти & още. В миналото след банкетните тържества са се провеждали дискусии за времето, литературата и спортни събития. Към днешна дата стилистиката е преосмислена, най-вече от Gucci, и всеки човек е изобразен с причудливи аксесоари и интересни чанти и обувки.







Акцентът, разбира се, е върху бижутата, които се появяват като пищни перлени огърлици и обици, вдъхновени от минали епохи.









More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.