Следва

Reserved, Zara и Sinsay вече не се казват така в Русия

Ашли Греъм пусна линия бельо и гордо позира за рекламата

Моделът пусна линия за момичета с големи размери

All fashion преди 1 година

За приятно закръглените момичета открай време е трудно да намерят идеалното бельо, което правилно ще подчертае фигурата и няма да причинява дискомфорт през деня. Моделът Ашли Греъм знае това от първа ръка. Ето защо тя реши, че е време да създаде своя собствена линия перфектни комплекти, като го направи с помощта на марката Knix.

На 19 май марката пусна колекцията си бельо, създадена в сътрудничество с Ашли. „След раждането се чувствам секси и уверена в това бельо. Това е най-личното ми сътрудничество“, сподели емоциите си моделът. Knix се фокусира върху базисни едноцветни комплекти от слипове с висока талия и топове с V-образно деколте, изработени от разтегливи и нежни материали. В линията има и бодита, полупрозрачни, видимо много удобни сутиени, прашки и шорти с мрежести вложки (Четете още: Бременността е красива: Ашли Греъм със серия снимки в Instagram, шокиращи, но верни).

Освен Ашли, в снимките на кампанията участват и обикновени фенове на марката. Преминали са през кастинг, на който бъдещите модели са избрани не по стандартите за красота, а според личните им истории. Сред участничките във фотосесията са поетесата Ариел, специалистът по лечение на хранителни разстройства Карли, медицинската сестра Корина и др.

„Исках те да бъдат себе си и да се чувстват уверени“, каза Ашли Греъм, която участва в снимките, редом до много симпатичните, приятно закръглени момичетата и жени. 

More All fashion