Следва

След дарението от 200 милиона: Арно и съпругата му Водянова посетиха Нотр Дам

The art of being Rihanna

cover girl...

Celebrities преди 5 години

Риана никога не се е страхувала от експерименти с красотата и визията си. Последният такъв идва идва под формата на бюти сесия за списание Harper's Bazaar.



На страниците на майското издание 31-годишната певица блести пред обектива на Денис Леополд, соанирана в кутюр креации на Maison Margiela, Givenchy и други марки, които са допълнени с бижута на Chanel и дързък грим, бунт на цветовете.






The art of being Rihanna, защото наистина тя е перфектното въплъщение на безупречната пресечна точка между красотата и модата.







More from View Sofia

Силата на бродерията: Dior, Spring 2022 Couture

Runway преди 2 години

Мария Грация Кюри винаги говори толкова страстно за майсторството и човешкото докосване, че би била пропиляна възможност да не обърнем внимание на нейната реакция топ темате за новата година: метавселената. "О, не мога. Не съм това," казва тя без колебание. "Този ​​мотив не ме интересува, по-важно е да говорим за човечеството. Бих искал да бъдем повече заедно, да се подкрепяме и да оценяваме работата си. Вероятно съм малко старомодна, но повече ме интересува реалността. Предпочитам да прекарвам време с истински хора.” 

More Celebrities