Следва

WIN IT! Сребърно бижу от Thomas Sabo

Защо лудо влюбената Кейт заряза младока Пит?

null

Celebrities преди 5 години

Горе-долу два месеца и малко - толкова време й трябваше на 45-годишната Кейт Бекинсейл да осъзнае, че отношенията й с 25-годишния Пит Дейвидсън няма да ги бъде.

Актрисата и младокът вече не са заедно, въпреки че, типично по холивудски, си остават добри приятели след края.


Любопитното е, че отношенията между Кейт и Пит бяха като по учебник: Бекинсейл го запозна с родителите си, а той пък дори не се и опитваше да скрие, че се гушка с по-възрастна от него дама.

И въпреки че в скорошно откровено интервю актрисата призна, че Дейвидсън е първото й гадже с доста трудно минало - бащата на Пит бе пожарникар жертва на терористичния атентат от 11 септември 2001 година. Тази загуба засегна сериозно емоционалното състояние на младежа, като той дори има няколко опита за самоубийство зад гърба си.

"Никога преди не съм била в подобна позиция - да се срещам с някого, който е имал толкова тежък живот. Шокиращо е, но трябва да свикна. Истината е, че ако не бях толкова влюбена в този човек, едва ли щях да успея да се справя с това", сподели преди време Кейт.

Всъщност за връзка между Бекинсейл и 25-годишният Пит е заговори след тазгодишната церемония по връчването на наградите "Златен глобус". През февруари двойката открито започна да се появява заедно публично, въпреки че недоброжелатели редовно ги критикуваха заради голямата разлика във възрастта.

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 7 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.