Следва

Lunchtime shopping: Логомания 2.0

Обожаваме този магазин: COLLECTIVE

Модните течения под една или друга форма, диктуват изцяло случващото се през настоящия пролетно-летен сезон...

All fashion преди 5 годиниИменно топ-тенденциите на Пролет/Лято 2019 са основна отправна точка в този ден. И не само, а отклик на желанията, стремежите и чисто стилистичните си пориви откриваме в модния оазис на мултибранд бутик Collective.


Бледата розова рокля на Boss Orange е дрехата, която ще носим непрестанно това лято.

Именно там, мястото е етаж 1 на Paradise Center, експериментите от всякакъв порядък са горещо приветствани, а наборът от средства, с който боравим под формата на великолепни рокли, сака, обувки и стотици must-have аксесоари, надхвърля и най-високите очаквания.


Пайетите на Diesel носим вечер в максималистичен прочит с убийствено висок ток и ярки устни.

Потапяме се в океан от пайети и кристали, color block координираме всеки детайл, от неоновия пуловер до тъмносинята пола и cross-body чантичката, а ярките детайли неизменно провокират желание за още и още мода, в най-чистия й прочит.Комбинацията от шорти и кореспондиращ блейзър спокойно назоваваме "униформата" на Пролет/Лято 2019-та.

Уповавайки се на най-необходимото: слънчеви очила в котешка рамка, еспадрили на висока платформа и оптималната за сезона рокля-риза в свободен миди силует и блед син тон, събираме и избираме елементи, които безотказно работят, част от модерните и стрийт ориентирани брандове в безупречна селекция, сред които Karl Lagerfeld, HUGO Hugo Boss, Calvin Klein Jeans, Converse, Ted Baker, American Vintage, UGG, Nike, Pepe Jeans, New Balance, Emporio Armani, Le Specs, Diesel, Juicy Couture, Molly Bracken и много други.С тази благоприятна основа и доза добро настроение от наша страна, стайлинг проектът ни оживява така>>Всички дизайни откриваме в пространството на Collective в Paradise Center, етаж 1.

Стилист: Габриела Желева
Грим и коса: Vogue Vision
Модел: Ани Христова/Ivet Fashion

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 1 ден

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 1 ден

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.