Следва

90/60/90: Истинска ли е миниатюрната талия на Кими?

Хари & Меган нямат попечителство над бебето

royals...

Celebrities преди 5 години

Знаем, че ви звучи адски странно, но е точно така: принц Хари и Меган Маркъл нямат попечителство над новородения си първороден син.


Момченцето, чието име все още не е известно, въпреки че мнозина залагат между Артър, Албърт, Филип и Джеймс, всъщност е под опеката на кралица Елизабет, която по стар декрет се води настойник на всички невръстни деца в кралското семейство, включително и на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи - наследниците на принц Уилям и Катрин.

Любопитното още е, че бебе Съсекс няма да има кралска титла, тъй като херцозите категорично се отказаха от нея, поне месец преди Меган да роди. Въпреки това синът на принц Хари ще носи фамилията "Кейбридж", същата която използват и братовчедите му Джордж и Шарлот в училище.

Освен това още тази есен новороденото кралско бебе ще тръгне на път. По последна информация принц Хари и Меган ще вземат наследника си по време на официалното турне из САЩ и Канада.


Припомняме, че седмият по ред наследник на британския трон проплака малко преди 6 сутринта на Гергьовден, а според изявлението на щастливия татко Хари трябва утре да бъде показан официално на света.

More Celebrities

Gone for good: защо Шанън Дохърти се разведе със съпруга си ден преди смъртта

Celebrities преди 7 часа

Шанън Дохърти, която си отиде преди дни на 53 годишна възраст, се е развела със съпруга си Кърт Исваринко точно ден преди кончината си. Актрисата подписва бракоразводният документ на 12 юли, а бившият й съпруг Кърт Исваринко слага подписа си на 13 юли - денят, в който звездата от Бевърли Хилс 90210 напусна този свят.