Следва

Candyland

23 години по-късно: Тайра Банкс по оскъдни жълти бикини

summer vibes...

All fashion преди 5 години

Разликата от 1997-ма и 2019-та е единствено в цвета, а и модела, на банския на Тайра Банкс, която отново позира за корица на Sports Illustrated Swimsuit.

Двадесет и три години след като стана първата чернокожа жена на корицата на изданието, 45-годишният модел показва завидни форми в оскъден жълт бански, който оставя малко на въображението.

Американката се появи за първи път на страниците на Sports Illustrated през 1996 година. След това, заедно с аржентинския модел Валерия Маца заснеха обща корицата, а година по-късно излезе и соло фотосесията на Тайра.


"Реших да се снимам, за да покажа на всички онези хора, които се притесняват от формата, възрастта си или нещо друго, че няма нищо страшно", казва по повод изкусителните си кадри Банкс.

Иначе, списание Sports Illustrated е известно с това, че продължава да унищожава стереотипите за женската красота на своите страници, показвайки разнообразие от модели и техните форми, било то по-пищни или не.

More All fashion

Дебютът на Алесандро Микеле за Valentino Resort 2025 и нищо вече не е същото

All fashion преди 11 часа

Новият творчески директор на Valentino Алесандро Микеле представи дебютната си колекция за модната къща два месеца по-рано от планираното. Лукбукът на круизната колекция, който се състои от 171 ансамбъла, се обсъжда активно онлайн.