Следва

STRAIGHT OUTTA MARKET

Love for All

капсулната колекция H&M LOVE FOR ALL заявява подкрепа за ЛГБТИ равенството...

All fashion преди 4 години

H&M празнува правото на всеки да обича когото поиска и продължава своята непоколебима подкрепа към ЛГБТИ равенство чрез капсулната си колекция Love For All за жени, мъже и интерсексуални.


Колекцията изразява своята подкрепа с разнообразие от тениски със слогани, дрехи, вдъхновени от спорта, и забавни аксесоари, а 10% от продажната цена на артикулите ще бъде дарена на кампанията UN Free & Equal. Колекцията ще бъде налична в избрани магазини по целия свят и онлайн от днес 30-ти май.

Капсулната линия включва топове и тениски с графични принтове, отбелязващи празника на различията, равенството и шествието на гордостта чрез емблематичната дъга и нейните цветове. Силуетите са разнообразни и варират от по-разкроени и изрязани до вталени и обгръщащи тялото, както и спортни. Всички те напомнят за един добре познат ретро стил, който е адаптиран и модернизиран старателно в колекцията. Ключовите модели са боди с крила в цветовете на дъгата, разноцветен топ с пайети, цветни клинове и тениски с щампи. Чрез цветовете и разнообразния стайлинг е вдъхнат живот на глобалната кампания, която е изпълнена с позитивна енергия и изразява вижданията и подкрепата на шведския бранд за ЛГБТИ равенство. Участие в нея взимат и изявени артисти и танцьори като Kiesh Herman, Crystal Anderson, Oslo Grace, Rahm, Diana Sanz, Cory Walker, Austin Goodwin и Helene Harley.

UN Free & Equal е кампания на Обединените нации за равни права и справедливо отношения към лесбийки, гейове, би, транс и интерсексуални хора по целия свят.

More All fashion