100 котки с призив за помощ

100 котки с призив за помощ

Участниците в „Първата академия за котки инфлуенсъри“ подкрепят каузата за осиновяване на повече бездомни котки и имат нужда от точно твоята помощ, за да разпространят посланието

100 котки от първата по рода си академия CatfluencerBG имат нужда от помощ, за да разпространят посланието за социалната мисия, която подкрепят заедно с Purina и Animal Rescue Sofia.

Вече няколко седмици, академията за котки, радва всички любители на мъркащите създания с огромни количества снимки и забавни видеа. Целта обаче, отива отвъд избора на първата котка инфлуенсър на България. Стоте участници са решени да използват своето котешко влияние и чар, за да правят добро и да бъдат полезни. В тази отговорна кауза, до тях застава и Purina като партньор с богат опит в социалните мисии. Те подкрепят редица проекти свързани с животните и техният по-добър живот. Сега, рамо до рамо, Purina, заедно с участниците в CatfluencerBG, подават ръка на котките без дом, за да помогнат на повече техни събратя да намерят уют, любов и топлина.


Как ще го направят ли? Разбира се не без помощта на Animal Rescue Sofia – организация, която се е посветила на това да прави добро и да помага на животните в нужда. Подкрепата им като партньор е от изключително голямо значение, за да може да се хвърли повече светлина върху проблем, който съществува в България, но сякаш остава на заден план.

На финалната права в CatfluencerBG, 100-те котки показаха нагледно каква е силата на инфлуенсърите – да показват на аудиторията си каузите, които ще направят всички ни по-добри и как всеки може да допринесе, за един различен свят.

„Мисията ни е да дадем гласност на проблема с бездомните котета. Сърцата на малките четириноги от приютите са огромни и те могат да дадат и имат нужда от точно толкова любов, колкото техните приятелчета от развъдниците. Ние от Purina се ангажираме още по-дълбоко с проблема и се стремим да помогнем, за да могат повече котки да открият своето семейство“, сподели Елизабет Гранвил-Попова, Старши бранд мениджър на Purina България.

„Радваме се, когато подобни каузи достигат до обществото и предизвикват поводи за дебати. Неправилно е мисленето, че всички животни, които са настанени в приюти притежават някакви недостатъци, напротив. В приюта временен дом намират великолепни социални котета, които очакват да се запознаят с новите си семейства и да ги обсипят с любов. Радваме се, че можем да застанем до партньор като Purina, които осъзнават какви са нуждите на котките и се стараят да дадат своя принос за подобряването на света около тях“, споделиха на свой ред от Animal Rescue Sofia.

Първата котка инфлуенсър, който ще бъде избран съвсем скоро, е готов да подаде лапа на своите приятелчета, които се нуждаят от дом, и да превърне тяхната мисия в свое послание, направи го и ти, защото твоето действие има значение.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.