Следва

#ootd: Ще бъдеш в бяло - с набор от кристали

CFDA Fashion Awards: Кой какво облече

null

All fashion преди 4 години

Вчера вечерта розовият килим пред Бруклинския музей в Ню Йорк бе претъпкан от модни звезди, които уважиха церемонията по връчването на наградите на CFDA.

Тази година престижното отличие получи Брандън Максуел, който стана "най-добър дизайнер на дамско облекло", както и Рик Оуенс, който бе отличен за мъжките си креации.

Сестрите Олсън пък получиха статуетка за "най-добър дизайн на аксесоари", а Дженифър Лопес стана "модна икона".

От Бела и Джиджи Хадид до Ана Уинтур и дъщеря й Бий - кой какво облече на CFDA Fashion Awards - разглеждаме в галерията горе>>>

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 12 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".