NYFW Пролет/Лято 2019 - Brandon Maxwell

NYFW Пролет/Лято 2019 - Brandon Maxwell

an All-American tail gate...

Изцяло посветена на родното място, Тексас, семейството и приятелите на Брандън Максуел, колекцията Пролет/Лято 2019-та на едноименния бранд бе представена в една от емблематичните манхатънски зали - Classic Car Club of Manhattan, като част от съботната вечер на нюйоркската Седмица на модата.

От това, което виждаме, става повече от ясно, че вдъхновението зад дизайнерската концепция идва от южняшките корени на Максуел - обемните прически и каубойските шапки (грижливо поставени на показ в луцитни чанти) са само част елементите, подсказващи ни за родното място на дизайнера. Друг major vibe, който наблюдаваме на котешката пътечка, е Barbie doll манията, отразена в експлозията от розово и червено. Силуетите са типичните за дизайнера изчистени, подчертано женствени и с приятно ретро усещане. Бляскавите рокли със сигурност ще доминират на червения килим, но именно джинсите, белите тишърти и якетата, са отличаващите се в колекцията на американеца. Моделският състав - както винаги изряден - включи дори и бременната Лили Олдридж, наред със сестрите Хадид, Грейс Елизабет и Джоан Смолс.

Само една жена успя да измести вниманието и овациите на публиката от сиящета бременна Лили и това беше бабата на Брандън, която стана тотален хит на модния подиум!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia