Следва

Street style вдъхновения: Най-доброто от DragCon

#ootd: Боси пръсти

PVC чехлите на Chanel, за които разказахме миналата седмица, продължават да трупат още и още популярност за настоящия пролетно-летен сезон сред модните момичета, а ние, признаваме, почти свикнахме с причудливия им вид.

All fashion преди 4 години

Те стоят като част от добре обмисленото цяло в дефилето на старата френска къща, но успяват да намерят баланса и на стрийт стайл сцената в смели визии, подобно на тази, която избираме днес. С типичния си скандинавски почерк датчанката Емили Синдлев интерпретира популярния дизайн с набор от пъстри елементи като леопардов ретро клин, оувърсайзд блейзър в пастелен син тон, както и завършващ щрих, способен да преобрази която и да е визия към по-добро - обемният клъч на Bottega Veneta в цвят коняк.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 15 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 15 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.