Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Номинации Мъж на годината 2009

.....Това даде повод за обсъждането на условията и вече номинираните потенциални победители в конкурса „Мъж на годината”. ...

All fashion преди 14 години

Цялата отговорност от това да носиш дадената титла предполага освен да си я заслужиш, с нещо много уникално за самия себе си, а и да не разочароваш тези, които са ти я отредили.

Това даде повод за обсъждането на условията и вече номинираните потенциални победители в конкурса „Мъж на годината 2009”.

В листата на натоварените с тази отговорност през годините са предимно политици и спортисти.

В челната тройка на тазгодишния конкурс, посочени от 150 журналисти, са имената на:
Детелин Далаклиев – първият ни световен шампион по бокс от 14 години;
Димитър Бербатов – на крачка от рекорд с националния ни отбор;
Цветан Цветанов – Вице/вътрешен човек.

Десетката се допълва от:
три имена, непознати досега, но попаднали в медийното пространство поради своя героизъм - Васил Вълев (бащата на 6-годишния Дилян, който след падане от крепостта „Царевец, изпада в мозъчна смърт; Васил и съпругата му даряват органите на детето, с което спасяват три човешки живота); Иван Кожухаров (парализираният алпинист, който изкачи Мон Блан); Георги Костовски (един от македонците, спасили най-много наши сънародници при потъването на корабчето в Охрид), както и Симеон Дянков, Силвано Пранди, Божидар Димитров и Матей Казийски.

19-тото издание на „Мъж на годината”, за втори път организирано от Дарик, тази година ще изненада с резултата за своя избраник. Гласуването ще продължи до 26 ноември (включително) на manoftheyear.bg . Почти през цялото време ще може да се следи временното класиране, което ще се обновява през 7 дни. 4 дни преди крайния срок за гласуване, позициите ще се нулират и всичко ще излезе на яве в началото на декември в столичния Модерен театър на ул. Върбица 12.

„Мъж на годината 2009” ще бъде удостоен по традиция със сабя, на която е гравирано името му. И с много овации!
Нямаме търпение да разберем кой ще вземе титлата след миналогодишния победител волейболиста Пламен Константинов.
 

More All fashion