Следва

Първи сняг

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Докато предните й коледни колекция, ни оставиха малко несигурни, тази определено ни грабна с моделите, които...

All fashion преди 14 години

1. Коледната колекция на Кейт Мос за TopShop

Докато предните й коледни колекция, ни оставиха малко несигурни, тази определено ни грабна с моделите, които ще ни накарат да се чувстваме невероятни, празнични и дори малко екзотични.

Колекцията е вдъхновена от традиционните китайски и японски облекла.

Интересното този път е дебютът на луксозното и спални бельо. Флоралните й пижами са идеалният коледен подарък.

2. Банските костюми на Eres: Лара Стоун



Холандският модел е просто неотразима в новата кампания на френския лейбъл Eres. Снимките са страшно горещи и секси. В колекцията се набляга на страстното червено и пясъчните тонове, представени върху цели бански или такива от две части.

3. Скарлет Йохансон за новия аромат на Dolce & Gabbana – Rose the One



Италианската модна къща Dolce & Gabbana нае Жан Баптист Мондино, за да създаде вълшебна реклама по начина, по който само той може. Мондино е снимал много известни кампании, включително най-продаваните на "Le Male”, "Le Classique" и "Madame" с Агнес Дийн, на Jean Paul Gaultier. Избранницата за новата реклама е любимката на D&G, Скарлет Йохансон. Rose the One е своеобразно продължение на супер успешния The One by Dolce & Gabbana.

4. Виктория Бекъм за британския Harper's Bazaar




След като покори Щатите със скорошния успех на модната си линия и със снимките за ELLE, г-жа Бекъм се връща на острова. Виктория ще огрява и двете корици на декемврийския брой на британския Harper's Bazaar. Снимките са на модния фотограф Алекси Любомирски, а тя изглежда повече от великолепно.

5. След месеци на слухове, Том Форд потвърди, пускането на негова собствена дамска линия облекла много скоро.



В момента, той търси финансиране за есен 2010. Надяваме се да намери спонсори скоро, защото определено очакваме нещо много добро от него. Междувременно той работи върху нов филм. След успеха на „A Single Man”, той е решен да осъществи следващия си проект в Лондон, където е негово собствено студио.

More All fashion