Следва

We love: Ювелирните изкушения Gem Dior

Inside: Каква е програмата за трибют вечерята за Карл Лагерфелд

lots of friends & memories...

All fashion преди 4 години

Както писахме скоро, в Grand Palais ще има специална вечер Karl For Ever, посветена на паметта на дизайнера Карл Лагерфелд, който почина през февруари тази година.

На 20 юни по стените на френския дворец ще бъдат разположени 56 огромни портрета на креативния, ще бъдат поставени три гигантски екрана, които ще излъчват изказванията на знаменитости, които са дошли да почетат паметта на своя приятел. Специални гости на вечерта ще бъдат Фарел Уилямс, Тилда Суинтън, Хелън Мирън, Кара Делевин и много, много други.

Иначе, трите модни марки, водени от Лагерфелд - Chanel, Fendi и Karl Lagerfeld работят заедно по трибют събитието, което е вдъхновено от творческото наследство на легендарния дизайнер.

Шоуто ще бъде поставено от режисьора Робърт Карсен. Артистът вече е заснел филмово интервю с 60 героя, които добре познават Карл, сред тях са известните дизайнери - Никола Гескиер, Мария Грация Кюри, Хайдер Акерман, Джонатан Андерсън, Симон Порт Жакмюс; моделите - Джиджи Хадид, Клаудия Шифър, Карла Бруни, Наталия Водянова, както и ръководителят на конгломерата LVMH Бернар Арно. Също така интервю е заснето и с любимата котка на Карл - Шупет.


Пространствата за специалната вечер ще бъдат декорирани в съответствие с вкусовете на Лагерфелд - неговите цветове, материали и текстури. Събитието ще бъде ръководено от самия дизайнер, макар и посмъртно - Робърт Карсен прави всичко по бележките на Лагерфелд.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.