Следва

Just Dolce

Модната битка на Първите: Коя е по-стилна - Макрон или Зеленская?

fashion battle...

All fashion преди 4 години

Първата среща на Бриджит Макрон с новата Първа дама на Украйна се състоя в Елисейския дворец, а съпругата на френския президент даде на Елена Зеленская някои доста ценни съвети.

Вчера Елена Зеленская издържа поредния "стилен изпит" на държавно ниво. Президентът и Първата дама на Украйна са на посещение във Франция, където в Елисейския дворец ги посрещна президентското семейство Макрон. Разбира се, серия от подходящи снимки вече са публикувани в Instagram.

За срещата си с първата дама на Украйна Бриджит се появи в млечна рокля с дълги ръкави и дължина малко над коляното. Мадам Макрон традиционно избира облекло, което подчертава тънките й крака, докато Зеленская заложи на дискретен светлосин ансамбъл - пристегнато сако и пола тип "молив" до средата на прасеца.


"Много се радвам да придружа съпруга си по време на официалните посещения във Франция и Германия. Първата ни спирка е Париж. И това е първата ми среща с Брижит Макрон, съпруга на президента на Франция. Благодаря на удивителната Първа дама на Франция за приятелския разговор, приятната атмосфера и съветите, които сподели", гласи написаното от Елена в социалната мрежа Instagram.

Това е втората среща на двойката Зеленски с европейски лидери. И засега можем да кажем, че за разлика от повечето други първи дами, Елена предпочита по-скоро меки линии и не твърде ясни силуети, както и приглушени тонове и нюанси. Възможно е обаче стилът на Първата дама на Украйна сериозно да е промени във времето.

А коя е по-стилна? Питаме вас, отговорите очакваме в анкетата долу>>>

Анкета

Коя е по-стилна?

More All fashion