Следва

Петъчна доза секс: Джери Лоренцо

The Royal Foundation Split: Хари и Меган зарязаха Уилям и Катрин

charity...

Celebrities преди 4 години

Оказва се, че Меган Маркъл и принц Хари са решили да прекратят взаимоотношенията си с Кралската фондация, по която работят с Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Дворецът съобщи, че херцогът и херцогинята на Съсекс вече работят по създаването на собствена благотворителна организация, чието име все още не е оповестено.

"Хари и Меган са много развълнувани, тъй като отдавна искаха да създадат собствен фонд, а официалното му стартиране най-вероятно ще бъде обявено през следващата година", издава запознат.

"Това е техният шанс да се покажат в благотворителна дейност. Новата им фондация не само ще издържи изпитанието на времето, но и ще им позволи да реализират някои от най-амбициозните си планове.Тази организация ще им позволи да създадат това, за което са съдени и ще се превърне в нещо, което принадлежи само на двамата", допълва още той.

Всъщност, Кралската фондация е основана през 2009 г. от принцовете Уилям и Хари, за да реализират своите благотворителни проекти. По-късно към братята се присъединиха със съпругите им Катрин и Меган. Въпреки оттеглянето си от тази организация, херцогът и херцогинята от Съсекс ще продължат да работят с херцога и херцогинята Кеймбридж по други различни програми.

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 3 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи

Анджелина Джоли и модната й марка са героите на Vogue November 2023

Celebrities преди 3 дни

Анджелина Джоли e красивата героиня на корицата на новия брой на Vogue. Сесията е придружена от интервю за изданието, от което научаваме повече за новия моден проект Atelier Jolie, помощта на децата и формирането на собствен стил