Следва

Stella McCartney с цвят на пъпеш

Trend Report: Egg-yolk yellow

Кралицата Слънце...

All fashion преди 4 години


Tibi


Miu Miu

Ако бежовото безспорно контролира случващото се на модната сцена в настоящия сезон по отношение на неутралните палитри, то един по-свеж, но все така деликатен тон, упорито му съперничи за титлата цвят на Лято 2019-та. Говорим именно за жълтото, но не за онзи наситен marigold цвят, по който шумно се прехласваме от месеци насам и който сам по себе си играе важна роля в Тенденциите, а за по-бледата му интерпретация, наричана с имена като жълтък, пастел жълто или просто бледо, която на границата между цветното и неутралното, продължава да трупа популярност.


Chanel


Jonathan Simkhai

Цветът безпроблемно може да бъде категоризиран като минималистичен по ред причини - има непретенциозен вид, който лесно може да замени бялата или бежова основа в която и да е визия. Тонът, наподобяващ масло, обикновено се носи монохромно от глава до пети. Това можем да заключим от наблюденията си и от дизайнерските дефилета, и от стрийт стайл интерпретациите на модните момичета, които нагледно демонстрират колко всъщност е лесно да приобщим жълтото в гардеробите си.


Escada


Rodarte


Maryam Nassir Zadeh

Деликатен и комплиментиращ повече от един тон тен на кожата, бледият цвят търпи самостоятелно носене, но и също така наслояване с други неутрални палитри, набор от пастели или силни и ярки тонове като циклама и оранжево. Дизайнерските колекции открито предпочитат монохромния подход и презентират безброй начини за това как да се случи - при Tibi на почит е свободният и издължен костюм; при Chanel е красивата лятна рокля; а при Miu Miu коктейлната такава. Налице е съпоставянето между андрогинни силуети като оувърсайзд тренчове и костюми и много женствени тълкувания, подплатени от акцентиращи фигурата кройки, деколтета и дори тюлени етажи, което допълва изобилието от прочити, измежду които да изберем, търсейки своя личен>>>









More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.