Следва

Нов дизайн с повече диаманти: Меган промени годежния си пръстен

Couple alert: Дуа Липа се гушка с малкия брат на Джиджи и Бела Хадид

love is in the air...

Celebrities преди 4 години

Съвсем наскоро 23-годишната певица Дуа Липа скъса със звездния готвач Исак Карю. Певицата, обаче, без много драма е продължила напред, а пресата вече говори за новата й романтична тръпка.


Дуа и Исак

Според клюките Дуа се гушка с 20-годишния брат на Джиджи и Бела Хадид - Ануар, а по време на купона за рождения му ден миналата седмица двамата дори не са се опитали да скрият страстите помежду си.

Иначе, Дуа Липа и Исак Карю последно се появиха на червения килим на Met Gala в началото на май, но малко след това обявиха, че се разделят, "благодарение" на натоварените си графици и интензивни работни ангажименти.


Миналата година пък звездните хроникьори бяха убедени, че има любовна афера между Кендал Дженър и Ануар Хадид, но моделите категорично отказаха да коментират.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.