Следва

Да или Не: Златната сламка на Tiffany & Co.

Put a Flip flop on it или иначе казано новите повелителки на тенденциите

flip flops...

All fashion преди 4 години

Аха... съвсем правилно четете! Джапанките се изкачват все по-напред в редиците на стила, като абсолютно неочакваното изявление в тенденциите за лятото на 2019 година.

Класически и единствени, за плажа или за около басейна, те отдавна вече си имат нов, модерен, прочит.

По подразбиране джапанките могат да се похвалят с постоянно място в летния гардероб. Понастоящем, обаче, те живеят нов живот като любимата обувка на звездите от модните улици, които естествено ги съчетават с high street фешън тоалети. Vetements и Marni показаха flip flops в лeтните си колекции за 2020-та, например. А ние сме абсолютно убедени, че това, което може да се случи за напред, е спектърът на този лежерен дизайн да се разширява все повече и повече и да не се свежда само до класическия култов модел на Havaianas.

А и нека всички се съгласим, че в комбинация с екстравагантна вечерна визия, джапанките добавят баланс. Те изразяват копнеж за простота и комфорт. Доказателството за това е както на улиците, така и на дефилетата, все пак дори Saint Laurent реши да кристализира тенденцията с "лесните" чепици с определени стилови насоки в круизната си колекция за другата година.



Костюм, блейзър, дънки, пола молив... всичко им приляга на flip flops-овете. Те просто съумяват да направят дори дълго обмисляна визия да изглежда като съвсем случаен летен аутфит. Прегръщат особено дънковите шорти и бялата тениска и са толкова удобни, че повярвайте ни, ще ни благодарите след като решите да пробвате да ги носите в хаотичното градско ежедневие.


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.