Следва

Неустоимата красота на индивидуалността

#ootd: Захарен памук

colors of summer...

All fashion преди 5 години

Перфектната хармоничност между бебешкото синьо и студената мента, комплиментира "целувката" на модерното egg yolk жълто и пастеленото розово.

Обувките са акцент - едните слънчеви, другите една идея по-шикозни, разменяйки асиметрично нюанси. Чантите пък се допълват една друга - все пак е Седмицата на висшата мода.


Не забравяме и за бижутата, които са крайно лаконични, но пък отново като от учебника с тенденции.

Четвъртък в аутфит/и/ изглежда точно така!

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 19 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...