Следва

Марго Роби за Куентин Тарантино, брака и въпроса, който мрази да й задават

5-те стадия на нощния глад

V+ хладилника на LG с Nature Fresh функция, която запазва храната свежа мно-го по-дълго

All About Life преди 4 години

Когато лампите вечер угаснат и сте се настанили в удобното и меко легло, често, вместо да заспите… ами… огладнявате. И тогава започва една вътрешна борба. При всеки емоциите са различни, но има нещо, което ни обединява. Кое е то ли? – петте стадия на нощния глад.

Първи стадий: Отрицанието.
Да, усещате нещо да се заражда у вас, но тъкмо сте си легнали, а и знаете, че никак не е здравословно да хапвате късно вечер. Затова решавате да го игнорирате. Мисълта за един много, ама много бърз сандвич, шепа чипс на крак или не дай си боже, парче останал сладкиш, са все още само далечен шепот и вие живеете с илюзията, че можете да се преборите. И може би е така…?

Втори стадий: Заместителят.
Готови сте да заместите мисълта с каквото и да е друго. Сънят вече е абсолютен мираж и разкъсвани от натежалите клепачи и виденията на бисквитки, трескаво разцъквате телефона си, четете си нещо интересно или пък се опитвате да събудите половинката до вас – може би ще ви убеди с разумни доводи, че нощно ядене няма да има.

Трети стадий: Колебанието.
Една напред и две назад. Аха, да станете от леглото, но… не се решавате. Ако сега се разсъните, може би още по-дълго няма да заспите. Решението е трудно. И тогава изведнъж…!

Четвърти стадий: Изненадата.
Ставате от леглото. Решени сте, че нещо дребно няма да попречи на строгия ви режим, може би дори сте на Кето. Ами тогава една прасковка няма да навреди в никакъв случай, даже напротив. Вече сте пред хладилника. Моментът на истината – отваряте вратата и… неприятна изненада, защото бленуваната праскова се е развалила и никак не става за хапване, камо ли за задоволяване на нощен глад.

Пети стадий: Истината.
И тогава, обзети от ужас и паника… се събуждате. Било е само сън. Но вие бързо тичате към кухнята, за да проверите, дали всичко е наред. И да, той е там. Вашият LG V+ хладилник с Nature Fresh функция и долна камера, който запазва качеството на храните свежо за много по-дълго време. Nature Fresh функцията е разработена специално от LG, за да удовлетвори нуждата на клиентите от свежест и запазване качествата на продуктите в хладилника за повече време. Благодарение на това, че хладилникът поддържа температурата постоянна, храната запазва вкусовите си качества по-дълго, за да се насладите на аромат, твърдост и хрупкавина, до насита. Истинска Nature Fresh приказка. Лесно съхранявате големи контейнери или купи в добре организираното пространство, което пък дава свободата да планирате храната за седмицата правилно и любимите вкуснотии да бъдат равномерно разпределени, без да се налага да готвите всеки ден. Още едно неоспоримо качество на LG V+ и Nature Fresh функционалността е осигуряването на равномерно разпределение на въздуха и градусите в хладилника. Така във всяко едно кътче, любимите ви деликатеси са на сигурно място.

Е, разбира се, лято е и LG V+ дава възможност лесно да съхранявате високи предмети… например бутилки розе. А кой каза Аперол?!

Големият плюс обаче се крие в това, че можете да настройвате правилната температура за храната, която съхранявате. Nature Fresh ключът, се крие в градусите и всеки продукт има нужда от различна температура. Сега сте способни да настройвате според това какво има в хладилника ви.

И най-хубавото – можете да го правите от разстояние. Не, не от спалнята – може да го правите още дори преди да се приберете у дома с покупките, за да може да поставите стоките веднага в хладилника, което също ще удължи свежестта им.

А ако все пак решите да устоите на нощния глад като истинския герой, който сте, не забравяйте, че може просто да си налеете чаша свежа студена вода.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.