5-те стадия на нощния глад

5-те стадия на нощния глад

V+ хладилника на LG с Nature Fresh функция, която запазва храната свежа мно-го по-дълго

Когато лампите вечер угаснат и сте се настанили в удобното и меко легло, често, вместо да заспите… ами… огладнявате. И тогава започва една вътрешна борба. При всеки емоциите са различни, но има нещо, което ни обединява. Кое е то ли? – петте стадия на нощния глад.

Първи стадий: Отрицанието.
Да, усещате нещо да се заражда у вас, но тъкмо сте си легнали, а и знаете, че никак не е здравословно да хапвате късно вечер. Затова решавате да го игнорирате. Мисълта за един много, ама много бърз сандвич, шепа чипс на крак или не дай си боже, парче останал сладкиш, са все още само далечен шепот и вие живеете с илюзията, че можете да се преборите. И може би е така…?

Втори стадий: Заместителят.
Готови сте да заместите мисълта с каквото и да е друго. Сънят вече е абсолютен мираж и разкъсвани от натежалите клепачи и виденията на бисквитки, трескаво разцъквате телефона си, четете си нещо интересно или пък се опитвате да събудите половинката до вас – може би ще ви убеди с разумни доводи, че нощно ядене няма да има.

Трети стадий: Колебанието.
Една напред и две назад. Аха, да станете от леглото, но… не се решавате. Ако сега се разсъните, може би още по-дълго няма да заспите. Решението е трудно. И тогава изведнъж…!

Четвърти стадий: Изненадата.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.